Salata de fructe cu migdale

Printeaza

Salata de fructe cu migdale din: agar-agar, zahăr pudră, lapte, esenţă de migdale, fructe proaspete sau din compot cu sirop.

 

Ingrediente:

  • 10 ml agar-agar
  • 1/4 ceaşcă cu zahăr pudră
  • 1 1/4 ceşti cu lapte
  • 1 lingură cu esenţă de migdale
  • fructe proaspete sau din compot, cu sirop

Mod de preparare:

Toarnă 2 1/2 ceşti cu apă rece într-o tigaie mare şi adaugă agar-agar. Pune tigaia pe foc şi dizolvă, cel puţin 10 minute.

Adaugă zahărul, laptele şi esenţa de migdale şi amestecă bine, dar fără să fierbi. Toarnă amestecul într-un vas mare.

Lasă să se răcească, apoi lasă-l la frigider cel puţin 3-4 ore, sau peste noapte.

Când s-a închegat, taie-l în cuburi mici, de dimensiunea unor bulgări de zahăr şi pune-l în-boluri.

Aşază deasupra fructe, înainte de servire.

Salata de fructe cu migdale

Salata_de_fructe_cu_migdale

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.