Salată cu grepfrut

Printeaza

O reteta de salata cu grepfrut din: cicoare, rucola, sparanghel, grapfrut, pecorino, suc de grepfrut, ulei extravirgin de masline, sare si piper.

Ingrediente:Salată cu grepfrut

  • 100 g cicoare de câmp
  • 50 g rucola
  • 8 inimi de sparanghel în ulei
  • 4 grepfrut roz
  • 60 g pecorino (brânză veche de oaie şi de capră) tăiat felii extrem de subtiri
  • 2 linguri de suc de grepfrut
  • 4 linguri de ulei extravirgin de măsline
  • sare
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Spălaţi şi uscaţi cicoarea de câmp şi ruco­la. Scurgeţi de ulei sparanghelul din con­servă, aşezaţi-l pe hârtie absorbantă de bucătărie şi tăiaţi-l felii subţiri. Curăţaţi de coajă grepfruturile, separaţi felioarele şi curăţaţi-le de pieliţa transpa­rentă, apoi tăiaţi fiecare felioară în trei.

Amestecaţi într-un castron cicoarea, rucola, sparanghelul, grepfrutul şi feliuţele subţiri de pecorino şi asezonaţi cu ulei extravirgin de măsline, cu sucul de grepfrut, cu sare şi cu piper negru proaspăt măcinat. Ames­tecaţi totul cu grijă şi serviţi salata în castronele individuale.

Salată cu grepfrut

Salată cu grepfrut

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.