Bulz cu Ciuperci și Brânză de Capră din: mamaliga, branza de capra, ciuperci, ceapa rosie, usturoi, unt, sare, piper, patrunjel. Descoperă Bulzul cu Ciuperci și Brânză de Capră – o rețetă care îmbină gustul autentic cu ingrediente moderne. Află cum să prepari acest deliciu culinar și bucură-te de o experiență gastronomică românească unică. Ingrediente: 200 […]
Salată de iarnă cu jumări
PrinteazaSalată de iarnă cu jumări
Ingrediente:
- 300 g jumări uscate
- 200 g şuncă presată
- 1-2 morcovi
- 2-3 cartofi
- 2 gogonele murate
- 1 ceapă
- 100 g măsline
- 1 legătură pătrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Salată de iarnă cu jumări: Cureţi legumele, le speli, le tai cuburi şi le fierbi circa 45 de minute. Le scurgi apoi, dar păstrezi zeama şi faci din ele un piure pe care îl subţiezi cu zeama în care au fiert până devine ca o smântână groasă.
In acest piure, adaugi apoi jumările, şunca tăiată pătrăţele, măslinele tăiate feliuţe.
Pui şi gogonelele tăiate cubuleţe şi presate bine, pătrunjelul tocat şi potriveşti gustul de sare şi piper.
Aşezi totul într-un castron şi ornezi cu felii de castravete, gogoşari şi măsline.
Poftă bună!
Boia – Paprika: Ghidul Complet de la Beneficii si Nutritie la Rețete Delicioase
Boia – Paprika: Ghidul Complet de la Beneficii si Nutritie la Rețete Delicioase. Istoria este fascinantă și reflectă o călătorie culturală și culinară prin timp și spațiu. Boiaua este un condiment derivat din ardeiul roșu, care are originile sale în America de Sud, unde populațiile indigene l-au cultivat de mii de ani. Descoperirea și Răspândirea […]