Salata de icre cu ceapa verde din: icre, lamaie, ulei, ceapa, patrunjel. Ingrediente: 100 g icre sârate de crap zeama unei lămâi 350 ml ulei ceapă verde 2-3 fire pătrunjel Mod de preparare: Intr-un vas se pun icrele şi se începe mixarea pentru a le desface. După 3 minute, se începe adăugarea uleiului în […]
Salata de icre de pastrav
PrinteazaSalata de icre de pastrav din: icre de pastrav, paine, lapte, sare, piper, lamaie, ulei, ceapa.
- 100 g icre de păstrăv
- 2 felii de pâine albă
- lapte rece
- sare
- piper
- zeamă de lămâie
- ulei
- ceapă
Mod de preparare:
Se taie ceapa mărunt, se presară sare deasupra şi se dă la o parte să-şi lase zeamă.
Se pune miezul de pâine într-un bol, se adaugă lapte deasupra cât să o acopere bine şi se lasă pâinea la înmuiat complet.
Intr-un bol înalt, se adaugă 50 g icre, se pune pâinea înmuiată şi stoarsă bine şi se amestecă cu mixerul.
Se adaugă treptat ulei, ca pentru maioneză. Mixerul poate merge la viteza mare, e perfect aşa.
Se alternează uleiul cu zeama de lămâie, se pune sare şi piper şi se gustă în permanenţă.
Se opreşte mixerul atunci când salata atinge consistenţa dorită.
La final se pun 2 linguri de apă minerală şi ceapa stoarsă bine.
Se amestecă şi restul de 50 g icre şi se serveşte cu poftă.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Salata de icre cu ceapa verde
Salata traditionala de icre
Salata traditionala de icre din: icre, lamaie, ulei, ceapa, patrunjel. Ingrediente: 100 g icre zeama unei lămâi 350 ml ulei ceapă verde 2-3 fire pătrunjel Mod de preparare: Se mixeaza icrele. După 3 minute, se adauga uleiul în fir subţire şi se mixează inca 5 minute. Se pune apoi suc de lămâie în alternanţă […]
Salata de icre de crap
Salata de icre de crap din: icre, ulei, lamaie, gris, sare, ceapa, apa minerala. Ingrediente: 150 g icre de crap 1 ceaşcă ulei (cca 250 ml) zeama stoarsă de la o lămâie sare 1 ceapă 2-3 linguri gris fiert şi răcit 2-3 linguri apă minerală Mod de preparare: Speli icrele cu atenţie, le cureţi […]
Salata de icre de stiuca
Salata de icre de stiuca din: icre de stiuca, ulei, lamaie, paine, ceapa. Ingrediente: 3 linguri de icre de ştiucă 3 linguri ulei 1 lămâie (zeama) miezul de la 1-2 felii de pâine – franzelă opţional: o ceapă Mod de preparare: Icrele de ştiucă se pregătesc ca salata de icre de crap. Singura deosebire a […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/salata-icre-pastrav html
Un deliciu este salata de icre, pur si simplu un deliciu
Buna ziua! Am văzut că icrele au culoarea un galben. deschis si nu portocaliu cum se gasesc in magazine.
De ce depinde culoarea icrelor? Multumesc!