Salata indiana de orez
PrinteazaSalata indiana de orez din: ceapa, untdelemn, pui, salata verde, visine, orez, mandarine si boabe de stafide.
Ingrediente:
- 2 cepe de mărime mijlocie
- 3/10 de untdelemn
- 1/2 pui fără pulpe
- 1/2 salată verde tăiată
- câteva vişine fără sâmburi
- 1/2 cutie de mandarine
- o pungă de orez, fiert repede şi răcit kiri iute
- câteva boabe de stafide
Mod de preparare:
Vasul îl încălzim pentru frigere şi prăjim ceapa până devine aurie. Adăugăm kiri şi picurăm untdelemn prin sită peste orezul care se află într-un alt vas.
Pe urmă mai adăugăm puţin kiri în orez. Lăsăm să se răcească. Jumătatea de pui fără pulpe o tăiem bucăţele mărunte, amândoi ardeii, mandarinele, vişinele şi stafidele le prăjim în untdfelemn.
Ceapa care a rămas în strecurătoare o aruncăm.
Poftă bună!