Salata indiana de orez

Printeaza

Salata indiana de orez din: ceapa, untdelemn, pui, salata verde, visine, orez, mandarine si boabe de stafide.

Ingrediente:

  • 2 cepe de mărime mijlocie
  • 3/10 de untdelemn
  • 1/2 pui fără pulpe
  • 1/2 salată verde tăiată
  • câteva vişine fără sâmburi
  • 1/2 cutie de mandarine
  • o pungă de orez, fiert repede şi răcit kiri iute
  • câteva boabe de stafide

 

Mod de preparare:

Vasul îl încălzim pentru frigere şi prăjim ceapa până devine aurie. Adăugăm kiri şi picurăm untdelemn prin sită peste orezul care se află în­tr-un alt vas.

Pe urmă mai adăugăm puţin kiri în orez. Lăsăm să se răcea­scă. Jumătatea de pui fără pulpe o tăiem bucăţele mărunte, amândoi ardeii, mandarinele, vişinele şi stafi­dele le prăjim în untdfelemn.

Ceapa care a rămas în strecurătoare o aruncăm.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.