Salata cu inimi de palmier si crevete

Printeaza

Salata cu inimi de palmier si crevete din: inimi de palmier, mazăre boabe, crevete decorticate, ulei, zeamă de lămâie, muştar, sare, piper, foi de lăptucă.

Ingrediente:Salata cu inimi de palmier si crevete

  • 2 inimi de palmier
  • 100 g mazăre boabe, fiartă
  • 30 g crevete decorticate
  • 1 linguriţă ulei
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • 1 linguriţă muştar
  • sare
  • piper măcinat
  • foi de lăptucă

Mod de preparare:

Se taie rondele inimile de palmier. Se garniseşte o cupă cu frunze de lăptucă şi se umple cu inimi de palmier, mazăre şi crevete.

Se toarnă deasupra un amestec de ulei cu muştar, amestecat cu piper şi sare. Se serveşte rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.