Salata italiana cu legume

Printeaza

Salata italiana cu legume din: morcovi, fasole, sfecla, rosii, mazare, maioneza, marar, ceapa, sare.

Ingrediente:Salata italiana cu legume

  • 200 g morcovi
  • 200 g fasole verde
  • 200 g sfeclă
  • 200 g roşii
  • 200 g mazăre
  • mărar
  • maioneză de pufuleţi
  • sare
  • ceapă sau usturoi

 

Mod de preparare:

Se fierb separat morcovii, fasolea verde şi sfecla, care se taie în sferturi de rondele. Se adaugă roşiile, mazărea verde fiartă, ceapa tocată şi mărarul tocat fin.

Se ameste­că cu maioneză de pufuleţi, potrivindu-se de sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.