Salata italiana cu mozzarella si crutoane
PrinteazaSalata italiana cu mozzarella si crutoane din: peste, mozzarella, capere, ulei de masline, salata verde, rosii, ardei rosii, zeama de lamaie, busuioc, patrunjel, faina de malai, sare, piper, crutoane.
- 300 g peste
- 300 g mozzarella
- 150 g capere
- 4 linguri ulei de masline
- 1 salata verde
- 4 rosii
- 2 ardei rosii
- zeama de la 1 lamaie
- busuioc
- patrunjel verde
- faina de malai
- sare si piper
- crutoane din paine integrala
Mod de preparare:
Amesteci faina de malai cu sare si piper. Pestele il imparti in bucatele, pe care le dai prin faina de malai si le prajesti in ulei incins.
Intr-un bol pui salata verde taiata fasii, adaugi cuburile de mozzarella, caperele, fasii de ardei, felii de rosii, uleiul de masline, zeama de lamaie, patrunjelul tocat si busuiocul maruntit.
Amesteci bine, apoi aranjezi salata pe un platou. Deasupra asezi bucatele de file de peste prajit. Servesti salata alaturi de crutoane de paine integrala, stropite cu ulei de masline.
Salata italiana cu mozzarella si crutoane
Pofta buna!