Salată italiană cu salam

Printeaza

Salată italiană cu salam

Ingrediente:

  • 150 g cartofi
  • 150 g morcovi
  • 150 g ţelină
  • 2 ouă
  • 1 gălbenuş
  • 100 g şuncă
  • 7fileuri de anşoa
  • 1 măr
  • 12 felioare salam de vară
  • 30 măsline verzi
  • 1 /2 lămîie
  • 60 g ulei
  • 2 fire ceapă verde
  • sare
  • piper
  • 2 salate verzi

 

Mod de preparare:

Salată italiană cu salam: Legumele se fierb şi se taie julien scurt. Mărul şi ceapa crude se taie tot julien; de asemenea, şunca şi fileurile de anşoa.

Se face o maioneză cu ulei, muştar, 1 gălbenuş, sare si sare de lămîie şi se amestecă cu legumele, şunca şi fileurile de anşoa.

Se aşază pe un platou garnisite cu felii de salam, măsline fără sîmburi, 2 ouă fierte tăiate felii şi cu miez de salată verde.

 

Pofta buna!

 

 

 

Cum să Marinezi Corect Carnea de Bibilică

Cum să Marinezi Corect Carnea de Bibilică pentru Frăgezime și Savoare Desăvârșită – Marinarea cărnii de bibilică este esențială pentru a obține o textură fragedă și suculentă, transformând astfel fiecare preparat într-o adevărată delicatesă. Bibilica, fiind o pasăre de curte apreciată pentru carnea sa slabă și bogată în proteine, necesită o atenție specială în pregătire. […]

Supă Cremă de Ciuperci Pleurotus

Supă Cremă de Ciuperci Pleurotus: este un preparat rafinat și delicios, ideal pentru iubitorii de ciuperci și nu numai. Această supă combină textura catifelată cu aroma intensă a ciupercilor pleurotus, oferind o experiență culinară deosebită. Este perfectă pentru a fi servită ca fel principal sau ca aperitiv la o masă festivă. Această rețetă vă va […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.