Salată italiană

Printeaza

Salată italiană

Ingrediente:Salată italiană

  • carote
  • fasole verde
  • sfeclă
  • roşii
  • mazăre
  • ouă
  • mărar
  • maioneză
  • muştar
  • piper
  • sare
  • sardele

 

Mod de preparare:

Se fierb în cantităţi egale, dar separat, carote, fasole verde şi sfeclă, care se taie în sferturi de rondele. Se adaugă roşii, mazăre verde fiartă, ouă răscoapte şi mărar tocat. Roşiile şi ouăle se taie în rondele.

Se amestecă cu maioneză şi muştar, la urmă potrivindu-se de sare şi piper. Se decorează cu maioneză şi sar­dele.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. buna salata cu morcovi si fasole, mai ales sanatoasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.