Steak de Pui cu Lămâie și Ierburi Aromatice din: piept de pui, suc si coaja de lamaie, ulei de masline, usturoi, ierburi aromatice, sare, piper. Pentru iubitorii de mâncăruri ușoare, aromate și pline de savoare, steak-ul de pui cu lămâie și ierburi aromatice reprezintă alegerea perfectă. Această rețetă transformă pieptul de pui obișnuit într-o experiență […]
Salata cu jambon, ciuperci si castraveti
PrinteazaSalata cu jambon, ciuperci si castraveti din: ciuperci albe, castravete, jambon crud, branza roquefort, smantana groasa, seminte de pin, masline negre fara samburi, lamaie, tarhon, sare, piper.
Ingrediente:
- 250 g de ciuperci albe
- 1 castravete
- 2 felii de jambon crud
- 80 g de branza roquefort
- 100 g de smantana groasa
- 50 g de seminte de pin
- 10 masline negre fara samburi
- 1 lamaie
- 1 fir de tarhon
- sare
- piper
Mod de preparare:
Stoarceti lamaia si puneti deoparte sucul. Spalati ciupercile si indepartati-le cojile. Apoi taiati fin palariile si stropiti-le imediat cu zeama de lamaie, pentru a le mentine albe. Sarati-le si piperati-le.
Spalati castravetele, stergeti-l si taiat-l in rondele subtiri, fara sa-i îndepărtaţi coaja. Săraţi-l. Prăjiţi câteva minute seminţele de pin într-o tigaie fără ulei.
Amestecaţi brânza roquefort cu smântână, adăugând şi piperul. Gustaţi compoziţia, înainte să puneţi sarea.
Amestecaţi ciupercile şi castravetele într-o salatierâ, adăugaţi măslinele negre tăiate fâşiuţe şi feliile de jambon tăiate în bucăţi, acoperiţi cu sos şi apoi presăraţi seminţele de pin.
Ornaţi cu frunze de tarhon şi serviţi cât e foarte proaspăt.
Salata cu jambon, ciuperci si castraveti
Pofta buna!
Steak de Pui cu Lămâie și Ierburi Aromatice