Salata cu kaizer, carnati si ciuperci
PrinteazaSalata cu kizer, carnati si ciuperci din: frunze de salată, ceapa verzde, cârnaţi afumaţi, kaizer, oţet din vin, suc de lămâie, usturoi, ciuperci marinate, caşcaval, smântână, muştar, maioneză, sare, piper, ketchup.
- 2 frunze de salată
- 2 cepe verzi
- 200 g cârnaţi afumaţi
- 150 g kaizer
- 1 lingură oţet din vin
- 1 lingură suc de lămâie
- 2 căţei de usturoi
- 100 g ciuperci marinate
- 75 g caşcaval
- 150 g smântână
- 1 lingură muştar
- 1 lingură maioneză
- sare
- piper
- 1 lingură ketchup
Mod de preparare:
Pui la prăjit kaizerul împreună cu cârnaţii în puţin ulei. Apoi tai kaizerul cubuleţe, iar cârnaţii rondele. Separat, tai ciupercile marinate în două, iar ceapa verde şi caşcavalul le tai mărunt.
Amesteci totul. Separat, pui într-un bol maioneza, smântână, ketchup-ul, muştarul, oţetul şi sucul de lămâie şi amesteci până obţii un sos pe care îl torni în bol peste celelalte ingrediente.
Pofta buna!