Salata Kolhrabi
PrinteazaO reteta de salata kolhrabi din: kolhrabi, mar, usturoi, morcov, ceapa, ghimbir, cidru, nuci, ulei de seminte de in, sare si piper.
- kohlrabi (nap nemţesc)
- măr
- usturoi
- morcov ras
- ceapă
- ghimbir ras
- cidru
- nuci sau acaju, prăjite
- ulei din seminţe de in
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curăţă bucăţile de kohlrabi şi se taie făşii. Mărul se spală bine şi se taie bucăţele.
Intr-un bol se amestecă cidrul, ghimbirul, sarea, piperul şi se tornă uşor peste ele uleiul din seminţe de in.
Se adaugă fâşiile de kohlarbi, mărul, morcovul ras, ceapa tăiată rondele şi usturoiul mărunţit.
Se amestecă toate ingredientele şi la final se ornează cu nucile prăjite.
Salata Kolhrabi
Pofta buna!