Salată de mei cu legume din: mei, apa, castravete, ardei gras, morcov, ceapa rosie, patrunjel, suc de lamaie, ulei de masline extravirgin, sare si piper. Meiul este bogat în fibre, vitamine și minerale, iar legumele adaugă prospețime și nutrienți esențiali. Ingrediente: 1 cană de mei 2 căni de apă 1/2 castravete, tocat cubulețe 1 ardei […]
Salata cu legume coapte
PrinteazaSalata cu legume coapte din: cuscus, ardei, ceapa, sfecla, dovleac, morcovi, usturoi, ulei, lamai, patrunjel, sare.
- 250 g cuşcuş
- 2 ardei graşi
- 2 cepe roşii
- o sfeclă mică
- o bucată dovleac
- 2 morcovi
- 5-6 căţei usturoi
- 2 linguri ulei
- sucul unei lămâi
- pătrunjel
- sare
Mod de preparare:
Toate legumele se curăţă, se spală, se taie bucăţi mai mari si se stropesc cu o lingură de ulei.
Se amestecă bine şi apoi se pun într-un vas termorezistent în cuptorul încins în prealabil.
Se întorc pentru a se rumeni uniform şi apoi se scot într-un castron.
Se prepară cuşcuşul conform indicaţiilor de pe ambalaj şi apoi se amestecă uşor cu legumele coapte, pătrunjelul, sare şi suc de lămâie.
Salata cu legume coapte
Pofta buna!
poate iti place si:
Salată de amaranth cu legume
Salată de amaranth cu legume din: amaranth, apa, castravete, ardei gras, rosie, ceapa, patrunjel, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper. Amaranthus, cunoscut ca și amarant, este o plantă de gen cosmopolitan. Unele specii de amarant sunt cultivate ca legume pentru consum, cereale sau ca plante ornamentale. Amarantul este o plantă benefică pentru sănătate, fiind […]
Pofta buna!