Salata de legume fierte cu sos

Printeaza

Salata de legume fierte cu sos din: sfecla, telina, cartofi, ou, mustar, lamaie, untdelemn, sardele, castraveciori acri, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Salata de legume fierte cu sos

  • 0 sfeclă
  • o telină
  • 2-3 cartofi
  • un ou
  • o linguriţă muştar
  • zeamă de lămâie
  • o lingură untdelemn
  • 2 sardele
  • 2 castraveciori acri
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii şi ţelina şi se coace sfecla în cuptor. Apoi se curăţă legumele şi se taie felii subţiri ca tăiţeii.

Se pun peste ele sare, piper şi un sos preparat din găllbenuş răscopt, frecat cu untdelemn şi la care s-a adaugat muştar, carne de sardele tocată fin şi albuşul de ou răscopt tocat.

Se aşează pe salatieră şi se presară cu pătrunjel verde.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.