Salata de legume fierte

Printeaza

Salata de legume fierte din: cartofi, conopida, morcovi, salata, rosii, sare, prosciutto, piper, ulei de masline, otet balsamic.

Ingrediente:

  • 6 cartofi
  • 300 g conopidă
  • 4-5 morcovi
  • o salată verde
  • 300 g rosii cherry
  • 200 g prosciutto
  • 200 g mozzarella
  • sare
  • piper roşu
  • ulei de măsline
  • otet balsamic
  • zeama de la 1-2 lămâi

 

Mod de preparare:

Se spală cartofii şi se pun să fiarbă în apă cu sare. Separat, se curătă conopida $i morcovii şi se pun la fiert cu sare.

După ce s-au fiert cartofii, se scurg de apă, se lasă să se răcorească si se curătă. Se alege salata, se spală şi se rupe.

Într-un bol, se pune un strat de salată verde. Se stropeşte cu zeamă de lămâie şi cu otet balsamic.

Se adaugă cartofii, conopida, morcovii fierti, mozzarella si prosciutto, toate tăiate cubulete.

Se stropesc cu ulei de măsline şi otet balsamic. Se presară sare si piper.

 

Salata de legume fierte

Salata_de_legume_fierte

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.