Salata cu legume la gratar si ierburi

Printeaza

Salata cu legume la gratar si ierburi din: zucchini, vanata, ceapa, ardei, branza, usturoi, ulei, sare, piper, mustar, ierburi.

Ingrediente:

  • 1 zucchini
  • 1 vânătă
  • 1 ceapă albă
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras galben
  • 250 g brânză de vacă
  • 1 căţel de usturoi
  • 4 linguri cu ulei de măsline
  • 1 lămâie stoarsă
  • 1 lingură cu muştar
  • 1 lingură cu ierburi italieneşti
  • piper proaspăt măcinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Salata cu legume la gratar si ierburi: Spală şi taie în felii vanata şi zucchini. Taie ardeii în fâşii şi ceapa în rondele groase. Taie brânza cubuleţe.

Pisează usturoiul, apoi amestecă-l cu uleiul şî sucul de lămâie. Adaugă ierburile, muştarul, sare şi piper după gust. Pune acest sos într-un castron mare şi adaugă legumele. Lasă-le 15 minute în această marinată.

Scoate legumele din marinată şi frige-le pe grătarul încins, câteva minute, pe toate părţile.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.