Salata cu legume la gratar si ierburi
PrinteazaSalata cu legume la gratar si ierburi din: zucchini, vanata, ceapa, ardei, branza, usturoi, ulei, sare, piper, mustar, ierburi.
Ingrediente:
- 1 zucchini
- 1 vânătă
- 1 ceapă albă
- 1 ardei gras roşu
- 1 ardei gras galben
- 250 g brânză de vacă
- 1 căţel de usturoi
- 4 linguri cu ulei de măsline
- 1 lămâie stoarsă
- 1 lingură cu muştar
- 1 lingură cu ierburi italieneşti
- piper proaspăt măcinat
- sare
Mod de preparare:
Salata cu legume la gratar si ierburi: Spală şi taie în felii vanata şi zucchini. Taie ardeii în fâşii şi ceapa în rondele groase. Taie brânza cubuleţe.
Pisează usturoiul, apoi amestecă-l cu uleiul şî sucul de lămâie. Adaugă ierburile, muştarul, sare şi piper după gust. Pune acest sos într-un castron mare şi adaugă legumele. Lasă-le 15 minute în această marinată.
Scoate legumele din marinată şi frige-le pe grătarul încins, câteva minute, pe toate părţile.
Pofta buna!