Salata cu legume la gratar – reteta simpla si gustoasa
PrinteazaSalata cu legume la gratar din: rozmarin, cimbru, frunze de salvie, ulei de masline, sare, piper, zahar, dovlecei, rosii cherry, masline negre, busuioc.
- 2 fire rozmarin
- 2 fire cimbru
- 2 frunze de salvie
- 6 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- zahar
- 3 dovlecei
- 400 g rosii cherry
- 50 g masline negre (fara samburi)
- 2 fire busuioc
Mod de preparare:
Se spală, se scutură şi se toacă rozmarinul, cimbrul şi salvia.
Se amestecă împreună cu 4 linguri de ulei, sare, piper şi zahăr. Se taie felii longitudinale de dovlecei, de cca 2-3 mm grosime.
Se taie în două roşiile, se ung cu ulei aromat, ca şi dovleceii, şi se frig pe grătar cca 4-5 min.
Se taie în două , măslinele şi se amestecă împreună cu dovleceii şi roşiile. Se adaugă frunze de busuioc şi 2 linguri de ulei.
Salata cu legume la gratar
Pofta buna!