Salată de legume cu sos de vin

Printeaza

Salată de legume cu sos de vin

Ingrediente pentru salată:

  • 3 salate verzi
  • 4-5 roşii
  • 2 ridichi mari roşii
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • 2 cepe roşii
  • sare

Ingrediente  sos:

 

  • 1 ceaşcă de vin roşu
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • zahăr
  • 2 linguri oţet

 

Mod de preparare:

Speli salata, o rupi bucăţi, apoi tai ceapa peştişori, roşiile şi ridichile felii. Freci ceapa cu sare, o adaugi peste salată, pui sare după gust şi măslinele fără sâmburi.

Separat amesteci zahărul cu vinul, apoi adaugi uleiul, oţetul, sare şi piper şi torni sosul în salată, omogenizezi şi o aduci la masă.

Salată de legume cu sos de vin

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.