Salata legumicultorului
PrinteazaSalata legumicultorului
Ingrediente:
- 220 g cartofi
- 150 g ciuperci
- sare
- piper
- 1 ţelină albă
- 150 g nuci
- 220 g napi
- 1/2 lămîie
- 2 ouă
- 80 g ulei
- 150g vîrfuri de sparanghel
- 2 salate verzi
- 3 roşii
- 2 gălbenuşuri
Mod de preparare:
Salata legumicultorului: Cartofii şi napii se taie felii rotunde, ciupercile felii şi se fierb.
Nucile se taie feliuţe mici, ţelina crudă se taie fideluţă şi se amestecă cu o maioneză făcută din ulei, 2 gălbenuşuri, sare şi sare de lămîie.
Se aşază pe un platou sau pe o salatieră şi se garniseşte cu felii de roşii curăţate de pieliţă şi seminţe, 1 ou fiert tăiat felii, vîrfuri de sparanghel fiert şi foi de salată verde.
Pofta buna!