Salata legumicultorului

Printeaza

Salata legumicultorului

Ingrediente:

  • 220 g cartofi
  • 150 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1 ţelină albă
  • 150 g nuci
  • 220 g napi
  • 1/2 lămîie
  • 2 ouă
  • 80 g ulei
  • 150g vîrfuri de sparanghel
  • 2 salate verzi
  • 3 roşii
  • 2 gălbenuşuri

 

Mod de preparare:

Salata legumicultorului: Cartofii şi napii se taie felii rotunde, ciupercile felii şi se fierb.

Nucile se taie feliuţe mici, ţelina crudă se taie fideluţă şi se amestecă cu o maioneză făcută din ulei, 2 gălbenuşuri, sare şi sare de lămîie.

Se aşază pe un platou sau pe o salatieră şi se garniseşte cu felii de roşii curăţate de pieliţă şi se­minţe, 1 ou fiert tăiat felii, vîrfuri de sparanghel fiert şi foi de salată verde.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.