Salata de linte cu ceapa

Printeaza

Salata de linte cu ceapa din: linte, ceapa, ulei, otet.

 

Ingrediente:

  • 600 g linte
  • 2 cepe mijlocii
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri otet

 

Mod de preparare:

Lintea se alege, se spală şi se pune la înmuiat într-o oală cu apă rece, unde se lasă cel puţin 6 ore.

Apoi se scoate, se spală în mai multe ape şi se pune la în apă clocotită.

Când s-a fiert, se scurge bine şi se pune în salatieră, unde se adaugă ulei şi oţet, după gust.

Ceapa, curăţată, spălată şi tocată mărunt, se adaugă la salată amestecând pentru omogenizare.

Se serveşte rece.

 

 

Pofta buna !

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.