Salata cu linte si smantana

Printeaza

Salata cu linte si smantana din: linte, ceapa, smantana, crenvursti, hasma.

Ingrediente:

  • 300 g linte
  • 2 cepe
  • 500 ml smântână (sau chefir)
  • 2 fire crenvurşti
  • 1 legătură haşmă (sau ceapă verde)

 

Mod de preparare Salata cu linte si smantana:

Se înmoaie lintea şi se lasă să stea până a doua zi, când se strecoară şi se pune la fiert în apă rece.

Se condimentează cu sare şi foi de dafin. Când este gata, se strecoară şi se lasă deoparte să se răcească.

Se taie rondele cepele şi se amestecă apoi cu smântână şi lintele.

După gust, se poate adăuga şi o linguriţă de zeamă de lămâie, între timp, se fierb firele de crenvurşti, se taie felii şi se adaugă la salata de linte, împreună cu legătura de haşmă tăiată mărunt.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.