Salată Litoral

Printeaza

Salată Litoral

Ingrediente:Salată Litoral

  • 300 g napi sau 6 anghinare curăţate
  • 1 ţelină mică
  • 12 ciuperci mari
  • 25 cozi de raci
  • sare
  • muştar
  • 30 măsline verzi
  • 1/4 l aspic
  • 3 castraveciori acri
  • 1 cutie crabi
  • 1/2 lămîie
  • 70 g ulei
  • 2 ouă
  • 1 gălbenuş

 

Mod de preparare:

Ţelina se dă prin râzătoare, ciupercile şi anghinara fierte iar racii fierţi se taie julien.

Se amestecă cu maioneza făcută din ulei, 1 gălbenuş, sare, muştar şi lămîie.

Se aşază pe un platou şi se garniseşte cu sferturi de ouă fierte tari, castraveciori tăiaţi rondele, măslinele fără sîmburi, cozile de raci şi aspic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.