Salată Mediteraneană de Fenicul și Portocale din: fenicul, portocale, ceapa rosie, masline, ulei de masline, suc de portocala, sare, piper. Descoperiți o combinație perfectă de gusturi și texturi cu această Salată Mediteraneană de Fenicul și Portocale. Acest fel de mâncare îmbină prospețimea feniculului crocant cu dulceața portocalelor, adăugând o notă de savoare cu măslinele negre […]
Salată cu macrou şi legume
PrinteazaSalată cu macrou şi legume din: fasole verde, broccoli, spanac, macrou afumat, seminte de floarea soarelui, iaurt semidegresat, zeama de lamaie, mustar cu boabe si marar.
- 85 g fasole verde
- 85 g broccoli
- 1 mana frunze de spanac tanar
- 2 fileuri de macrou afumat (75 g), fara piele, rupt in fasii
- 2 lingurite seminte de floarea soarelui, prajite
pentru dressing:
- 75 ml de iaurt semidegresat
- 1 lingurita zeama de lamaie
- 1 lingurita de mustar cu boabe
- 2 lingurite de marar, tocat, plus extra pentru servit
Mod de preparare:
Pune apă într-o cratiţă şi adu-o la punctul de fierbere.
Adaugă fasolea verde şi fierbe-o 2 minute, apoi pune broccoli şi mai fierbe totul 4 minute.
Scurge legumele, lasă un jet de apă rece să curgă peste ele până se răcesc, apoi scurge-le bine încă o dată.
Pentru dressing, pune toate ingredientele într-un borcan mic, presară puţin piper negru, acoperă borcanul cu un capac şi scutură-l bine.
Amestecă legumele fierte cu frunzele de spanac şi fâşiile de macrou şi pune-le în farfurie.
Adaugă dressingul, seminţele de floarea-soarelui, mărarul rămas şi puţin piper negru.
Salată cu macrou şi legume
Pofta buna!
poate iti place si:
Salată Mediteraneană de Fenicul și Portocale
Pofta buna!
Nu-mi place macroul