Salată de mango cu tequila şi scorţişoară

Printeaza

O reteta delicioasa de salata de mango cu tequila si scortisoara din: mango, miere, tequila, lime, scortisoara si menta.

Ingrediente:Salată de mango cu tequila şi scorţişoară

  • 2 mango
  • 2 linguri miere
  • 200 ml tequila
  • 1 lime
  • 3 batoane de scorţişoară
  • 1 crenguţă de mentă proaspătă

pentru decor:

  • frunze de mentă
  • 1 baton de scortisoară

 

Mod de preparare:

Curăţă fructele de mango cu un cuţit de legume şi des­prinde pulpa de pe sâmburi cu ajutorul unui cuţitaş ascuţit. Taie pulpa cuburi cu latura de 1 cm, pune bucăţile într-un castron şi stropeşte-le cu zeama de lămâie strecu­rată. Adaugă mierea, menta bine spălată, zvântată şi ruptă cu mâna, apoi toarnă tequila.

Presară scorţişoara sfărâmată, acoperă castronul cu folie alimentară şi lasă compoziţia să se macereze în frigider cel puţin 4 ore. Serveşte salata de mango decorată cu frunze de mentă şi cu bucăţele de scorţişoară, în cupe mari de sticlă, cu o lin­guriţă sau cu o furculiţă alături.

Salată de mango cu tequila şi scorţişoară

Salată de mango cu tequila şi scorţişoară

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.