Salată de mango cu tequila şi scorţişoară
PrinteazaO reteta delicioasa de salata de mango cu tequila si scortisoara din: mango, miere, tequila, lime, scortisoara si menta.
- 2 mango
- 2 linguri miere
- 200 ml tequila
- 1 lime
- 3 batoane de scorţişoară
- 1 crenguţă de mentă proaspătă
pentru decor:
- frunze de mentă
- 1 baton de scortisoară
Mod de preparare:
Curăţă fructele de mango cu un cuţit de legume şi desprinde pulpa de pe sâmburi cu ajutorul unui cuţitaş ascuţit. Taie pulpa cuburi cu latura de 1 cm, pune bucăţile într-un castron şi stropeşte-le cu zeama de lămâie strecurată. Adaugă mierea, menta bine spălată, zvântată şi ruptă cu mâna, apoi toarnă tequila.
Presară scorţişoara sfărâmată, acoperă castronul cu folie alimentară şi lasă compoziţia să se macereze în frigider cel puţin 4 ore. Serveşte salata de mango decorată cu frunze de mentă şi cu bucăţele de scorţişoară, în cupe mari de sticlă, cu o linguriţă sau cu o furculiţă alături.
Salată de mango cu tequila şi scorţişoară
Pofta buna!