Explorarea Postului 5:2: Un Ghid Complet pentru Echilibrul între Flexibilitate și Restrictie. Postul 5:2 a câștigat popularitate ca o metodă de post intermitent care oferă un echilibru între flexibilitate și restricție calorică. Această abordare unică permite consumul normal de alimente timp de cinci zile pe săptămână, în timp ce limitează aportul caloric la doar 500-600 […]
Salata marocana cu menta
PrinteazaSalata marocana cu menta din: cuscus, ceapa, patrunjel, menta, rosii, castravete, ulei, lamaie, chimen, usturoi, sare, piper, salata.
Ingrediente:
- 2 căni cuşcuş
- 10-12 fire ceapă verde
- 3 legături mari de pătrunjel
- 1/2 cană mentă proaspătă, tocată mărunt
- 3 roşii mari
- 1/2 castravete de seră
- 1/4 cană ulei de măsline
- 1/4 cană suc proaspăt de lămâie
- 2 linguriţe chimen măcinat
- 2 căţei de usturoi
- 2 fire usturoi verde
- 3 pita
- sare
- piper
- frunze de salată
Mod de preparare:
Salata marocana cu menta: Incingeţi cuptorul la treapta 5. Preparaţi cuşcuşul conform indicaţiilor de pe ambalaj; scurgeţi eventualul lichid rămas.
Tocaţi mărunt pătrunjelul, îndepărtând cozile mai tari şi groase. Tăiaţi roşiile în jumătăţi, curăţaţi-le de seminţe şi tocaţi-le mărunt.
Tăiaţi ceapa rondele subţiri, tocaţi cât mai mărunt tot usturoiul.
Spălaţi castravetele şi tocaţi-l cubuleţe, nedecojit.
Tăiaţi pita în fâşii. Puneţi-le pe tavă şi coaceţi-le până devin crocante, cca 15 min. Adăugaţi-le în vasul de salată.
Amestecaţi toate ingredientele într-un castron mare de salată. Săraţi şi piperaţi. Lăsaţi salata să stea în frigider 1-2 ore.
Puneţi-o în farfurii, pe frunze de salată, ornaţi şi serviţi.
Pofta buna!
Explorarea Postului 5:2: Un Ghid Complet pentru Echilibrul între Flexibilitate și Restrictie