Salată cu mazăre, ridichi şi carne de vită

Printeaza

Salată cu mazăre, ridichi şi carne de vită din: ulei de masline, carne de vita, salata verde, ridichi, mazare verde, frunze de menta, smantana, mustar, crema de hrean.

Ingrediente:

  • ulei de măsline
  • 1 antricot de muşchi de vită fără grăsime, aproximativ 350 g
  • o căpăţână mică şi fragedă de salată verde
  • 200 g ridichi, tăiate felii
  • 200 g mazăre verde
  • o legătură mică de frunze de mentă
  • 3 linguri de smântână
  • 1 lingură muştar
  • 2 lingură cremă de hrean

Mod de preparare:

Ţine mazărea în apă clocotită un minut, scurge-le şi pune-le în apă cu gheaţă pentru a opri procesul de fierbere.

Incinge o tigaie cu grătar. Unge antricotul cu ulei pe ambele părţi şi condimentează bine.

Frige carnea timp de un minut pe fiecare parte, până se rumeneşte, la tigaia de pe foc şi lasă carnea să se răcească timp de 5 minute Aranjează salata pe două farfurii.

Taie bucata de carne în felii subţiri de 1 cm pe care le amesteci cu ridichile, mazărea şi menta. Aşază antricotul şi compozi­ţia cu mazăre peste frunzele de salată .

Intr-un bol, agită smântână, hreanul şi muştarul cu destulă apă cât să dai compoziţiei o consis­tenţă subţire. Condimen­tează cu sare şi piper. Pune amestecul peste salată.

 

Salată cu mazăre, ridichi şi carne de vită

Salata_cu_mazare_ridichi_si_carne_de_vita

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.