Frigărui Mixte cu Mai Multe Tipuri de Carne din piept de pui, carne de vita, carne de porc, ardei gras, ceapa rosie, ciuperci, ulei de masline, usturoi, cimbru, sare, piper, rozmarin. Ingrediente: 200 grame de piept de pui, tăiat în cuburi 200 grame de carne de vită, tăiată în cuburi 200 grame de carne […]
Salata Mazurca
PrinteazaSalata Mazurca
Ingrediente:
- 6 oua
- 300 g. zahar pudra
- 300 g. faina
- 200 g. nuci
- 100 g. stafide
- unt pentru uns
Mod de preparare:
Salata Mazurca: Zaharul se freaca cu galbenusurile adaugate pe rand, apoi faina, nucile taiate bucatele si stafidele.
Albusurile se bat spuma tare si se amesteca usor cu compozitia, apoi se toarna intr-o tava tapetata unsa cu unt si se coace la foc potrivit.
Cand se raceste se taie in forme diferite.
Poftă bună!
Istoria Tacosului: O Evoluție Culinară Fascinantă
Istoria Tacosului: O Evoluție Culinară Fascinantă. Tacosul, unul dintre cele mai cunoscute și iubite preparate mexicane, are o istorie bogată și complexă, plină de transformări culturale și inovații gastronomice. Acest articol explorează originea, evoluția și impactul cultural al tacosului, oferind o perspectivă detaliată asupra acestui simbol culinar mexican. Origini Pre-Columbiene Rădăcinile tacosului pot fi urmărite […]