Salata mediteraneana cu sardine si naut: Cum se prepara Salata mediteraneana cu sardine si naut: Pofta buna!
Salata mediteraneana cu ansoa, rosii si ton
PrinteazaSalata mediteraneana cu ansoa, rosii si ton din: cartofi, fasole păstăi, fileuri de anşoa, ouă, ceapă roşie, rosii, salata, lamaie, ton în suc propriu, ulei.
- 4 cartofi
- 200 g fasole păstăi
- 4-5 fileuri de anşoa
- 3 ouă
- o ceapă roşie
- 5 roşii mici
- 2 foi salată
- sucul unei lămâi
- o conservă mică ton în suc propriu
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Se pun la fier, separat, cartofii, fasolea, dacă nu este fiartă, si ouăle, care trebuie să fie moi.
Pestele se scurge bine si jumătate din cantitate se mărunţeşte şi se amestecă cu două linguri de ulei si sucul unei lămâi.
Ceapa se taie rondele care se desfac, iar roşiile se taie în două. Un vas de salată se tapetează cu cele două frunze de salată.
Se pun cartofii fierţi si fasolea, tonul şi fileurile întregi de anşoa, ouăle tăiate în patru, ceapa, roşiile. Se stropesc cu sosul de ansoa.
Salata mediteraneana cu ansoa, rosii si ton
Pofta buna!
poate iti place si:
Salată mediteraneană cu creveţi si rucola
Amestecă zeama de la 1 lămâie cu 4 linguri ulei de măsline extravirgin şi un praf de fulgi de ardei iuţi. Adaugă 1 ceapă roşie feliată şi 1 bulb de fenicul feliat. Lasă-le deoparte 7-8 minute, să se înmoaie puţin. încorporează 1 mână mare de rucola şi 200g de creveţi gătiţi. Asezonează şi serveşte cu […]
Pofta buna!