din: mere, galbiori, nuci, telina, stafide, iaurt, suc de lamaie, sare, piper. Salata Waldorf, un clasic al gastronomiei, își reinventează eleganța și prospețimea prin adăugarea gălbiorilor. Această versiune modernă combină crocanța specifică a nucilor și mărului cu textura unică și aroma delicată a gălbiorilor proaspeți, oferind o experiență culinară rafinată și […]
Salata mediteraneeana de paste cu anghinare
PrinteazaSalata mediteraneeana de paste cu anghinare din: paste scurte, sare, telina verde, funduri de anghinare, busuioc, stafide, samburi de pin, ulei de masline, otet de vin alb, sare.
Ingrediente:
- 250 g paste scurte (fara ou)
- sare
- 2 fire telina verde
- 150 g funduri de anghinare (din conserva)
- 3 fire busuioc
- 50 g stafide
- 2 linguri samburi de pin
- 3 linguri ulei de masline
- 3 linguri otet de vin alb
- piper
Mod de preparare:
Se fierb pastele al dente în apă cu sare; se trec prin jet de apă rece şi se scurg. Se taie felii ţelina.
Lasă să sp scurgă anghinarea şi se taie jumătăţi. Se toacă frunzele de busuioc.
Se amestecă toate ingredientele. Se lasă la marinat 30 minute.
Salata mediteraneeana de paste cu anghinare
Pofta buna!
Salată de Ridiche Neagră cu Dressing de Iaurt și Mentă
din: ridiche neagra, mar, ceapa rosie, iaurt, uleizeama de lamaie, menta, sare, piper. Combinația de ridichi negre crocante cu un dressing cremos de iaurt și accente proaspete de mentă transformă această salată într-o experiență gustativă revitalizantă. Nu numai că este delicioasă și ușor de preparat, […]