Salată mediteraneeană cu vinete si cuscus din: vinete, ulei de masline, sare, piper, cuscus, supa de legume, cas de capra, rosii cherry, suc de lamaie, menta.
Ingrediente:
2 vinete mici
6 linguri ulei de masline
sare
piper
160 g cuscus
280 ml supa de legume fierbinte
125 g cas de capra
220 g rosii cherry asortate
1 lingura suc de lamaie
2 linguri menta tocata
Mod de preparare:
Se taie vinetele în rondele groase de 8 mm şi se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt; se ung cu 3 linguri de ulei de măsline, se sărează, se piperează şi se coc cca 15 min. în cuptorul încins la 200 °C.
In acest timp se întorc o dată şi se ung cu ulei.
Se opăreşte cuşcuşul cu supă fierbinte şi se amestecă; se lasă să se înmoaie cca 10 min.
Se amestecă jumătăţile de roşii cu bucăţele de caş, vinete şi cuşcuş. Restul de ulei se amestecă împreună cu sucul de lămâie şi se stropeşte salata cu acest dressing.
Salata de legume cu maioneza din: morcovi, cartofi, mazare, sunca, castraveti murati, porumb, maioneza, sare, piper. Ingrediente Salata de legume cu maioneza: 2 morcovi 2 cartofi 200 g mazare din conserva 200 g sunca 3-4 castraveti murati 100 g porumb fiert maioneza sare piper Mod de preparare Salata de legume cu maioneza: Cureţi şi […]
Salata de cuscus si legume din: cuscus, vanata, rosii, menta, sare, suc de lamaie. Ingrediente: 1/2 vânătă 100 g cuşcuş 4-5 roşii uscate câteva frunzuliţe mentă sare suc de lămâie Mod de preparare: Vânătă se taie rondele, se presară cu sare şi se lasă 10 minute. Intre timp, se fierbe apă şi se toarnă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.