Salată mexicană cu crutoane de tortilla
PrinteazaO reteta de salata mexicana cu crutoane de tortilla din: tortilla, ulei de masline, condimente, salata, fasole neagra, rosii cherry, avocado, zeama de lime si coriandru.
- 3 lipii tortilla, taiate in bucati de dimensiunea crutoanelor
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingurita amestec de condimente cajun sau mexican
- 1 salata iceberg, rupta in bucati
- 400 g fasole neagra din conserva, scursa si clatita
- 200 g de rosii cherry, taiate pe jumatate
- 2 avocado, fara samburi, decojiti si feliati
- zeama de la 1 lime
- frunzele de la 1/2 legatura coriandru
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 200° C/ gaz 6. Se] aşază bucăţile de tortilla într-o tavă, se stropesc cu puţin ulei şi se asezonează cu mixul de condimente. Se dau la cuptor 10-12 minute, până se rumenesc. într-un bol mare, se pun salata, roşiile, fasolea şi avocado.
Se stropesc cu zeama de lămâie şi se amestecă bine. Se adaugă dressingul preferat, crutoanele şi coriandrul şi se serveşte.
Salată mexicană cu crutoane de tortilla
Pofta buna!