Salata mexicana

Printeaza

Salata mexicana

Ingrediente:

  • 300 gr mazare fiarta
  • 200 gr porumb fiert
  • 200 gr fasole rosie fiarta
  • ton in ulei
  • 3 conserve
  • 100 gr maioneza
  • 1 lamiie
  • sare
  • piper
  • chipsuri de cartofi
  • 2 oua fierte
  • 12 buc masline verzi cu anchoa

Mod de preparare:

Se scurg foarte bine legumele fierte si tonul si se amesteca intr-un caston adinc. Se adauga maioneza, suc de lamiie, sare si piper dupa gust.

Se acopera cu maioneza si se orneaza cu chipsuri de jur imprejur, cu ouale taiate in 4 si cu maslinele in mijloc.Se serveste cu vin alb foarte rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.