Salata de sfeclă roșie cu nucă și brânză de capră din: sfecla rosie, nuci, branza de capra, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper, patrunjel. Sfecla roșie este bogată în fibre și antioxidanți, iar nucile adaugă o textură crocantă și grăsimi sănătoase. Brânza de capră oferă o notă de cremozitate și savoare. Dressingul simplu cu […]
Salata cu miez de nuca, mozzarella si busuioc
PrinteazaSalata cu miez de nuca, mozzarella si busuioc din: salata radichio, spanac, andiva, salata verde, rosii cherry, migdale, miez de nuca, mozzarella, busuioc, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper.
- o salata radichio
- 200 g spanac
- o andiva alba
- o salata verde mica
- 250 g rosii cherry
- 100 g migdale
- 50 g miezurid e nuca
- 200 g branza mozzarella bilute
- 150 ml smantana
- o lingurita cu busuioc uscat
- 50 ml ulei de masline
- o lingura cu otet balsamic
- sare
- piper
Mod de preparare:
Salata radichio, spanacul, andiva şi salata verde se spală frunză cu frunză, se rup în bucăţi mai mici şi se pun într-un vas mai mare.
Se presară roşiile cherry spălate şi tăiate în jumătăţi, miezurile de nucă şi migdalele tocate mărunt.
Se adaugă brânza mozarella scursă de zer şi se presară busuiocul uscat, într-un bol se amestecă smântână cu uleiul de măsline, oţetul balsamic, sare şi piper.
Se pune salata în boluri, se toarnă deasupra sosul şi se serveşte imediat.
Salata cu miez de nuca, mozzarella si busuioc
Pofta buna!
poate iti place si:
Salată cu nucă, stafide si mere
Salată cu nucă, stafide si mere din: otet, suc de portocale, stafide, mere, nuca prajita, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 2 linguri otet din vin rosu 2 1/2 linguri suc de portocale si 1 portocala, decojita 1/2 cana stafide 4 mere 2/3 cana cu nuca, prajita si taiata bucati mari 2 linguri ulei […]
Pofta buna!
Arata bine salata asta