Salată Montfermeil

Printeaza

Salată Montfermeil

Salată Montfermeil

Ingrediente:

  • două ouă
  • 250 g cartofi
  • un bucheţel de pătrunjel verde
  • 5 fire de tarhon
  • o conservă de funduri (sau inimi) de anghinare
  • o conservă de salsifi
  • un păhărel de oţet din vin
  • o lingură de ulei de măsline
  • o lin­guriţă de muştar

 

Mod de preparare:

Se pun ouăle la fiert. Se fierb, de asemenea, cartofii în coajă. Se scurg bine de zeama din con­servă fundurile de anghinare şi salsifi, apoi se taie în cubuleţe. După ce au fiert, cartofii se curăţă de coajă, apoi se taie în bucăţele.

Se prepară o vinegretă din oţet, ulei şi muştar. Intr-o salatieră se amestecă bucăţile de cartofi, anghinare şi salsifi. Se curăţă ouăle de coajă şi se taie felii, apoi se pun în salatieră.

Se toacă toate ier­burile aromatice şi se presară în vinegretă, se lasă câteva minute, apoi se stropeşte salata cu această vinegretă şi se amestecă.

Salată Montfermeil

   

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.