Salată de morcovi şi conopidă crocantă

Printeaza

Salată de morcovi şi conopidă crocantă: Taie 1 conopidă în bucheţele. Se adaugă 2 morcovi raşi, 1 ceapă roşie tăiată fin, 2 linguriţe de capere şi 1 legătură mică de pătrunjel tocat.

Amestecă 1 lingură oţet de vin alb, 1 linguriţă de muştar Dijon, 2 linguri ulei de măsline şi 1 lingură de maioneză.

Se asezonează, se toarnă peste salată, se amestecă bine şi se serveşte.

 

Pofta buna!

 

 

Stone IPA: O Bere cu Note de Pin și Citrice

Stone IPA: O Bere cu Note de Pin și Citrice – Stone IPA este una dintre cele mai renumite și apreciate beri artizanale din Statele Unite, produsă de Stone Brewing. Fondată în 1996 de Greg Koch și Steve Wagner în Escondido, California, Stone Brewing a devenit rapid un nume de referință în lumea berii artizanale. […]

Sushi cu ou – O delicatesă japoneză

Sushi cu ou – O delicatesă japoneză simplă și delicioasă – cunoscut sub numele de Tamago Sushi, este o delicatesă japoneză apreciată pentru simplitatea și gustul său rafinat. Acest tip de sushi folosește o omletă dulce și delicată, care se îmbină perfect cu orezul sushi bine preparat. Ideal pentru iubitorii de sushi și pentru cei […]

Musaca Grecească Tradițională cu Vinete

Musaca Grecească Tradițională cu Vinete – Combină vinetele suculente, un strat generos de carne tocată, și un topping cremos de sos bechamel, oferind o explozie de gusturi la fiecare mușcătură. Originară din Grecia, musacaua este un fel de mâncare complex, dar extrem de satisfăcător, perfect pentru mesele în familie sau pentru ocaziile speciale. Vinetele, ingredientul […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.