Jumări cu Cartofi Prăjiți: O Rețetă Plină de Savoare. Acest preparat este ideal pentru o cină consistentă sau ca gustare bogată în timpul unui weekend rece. Ingrediente Jumări de porc (500 g): Jumările sunt bucăți de slănină de porc prăjite până devin crocante. Ele sunt bogate în grăsimi saturate și oferă o sursă de proteine. […]
Salata de morcovi, porumb si susan
PrinteazaSalata de morcovi, porumb si susan din: morcovi, porumb, susan, ulei, ardei, lamaie, mustare, sare, piper.
Ingrediente:
- 300 g morcovi
- 200 g porumb dulce
- 150 g seminţe de susan
- 2 linguri ulei
- 1 ardei verde
- 1 ardei roşu
- 1 lămâie
- 1 linguriţă muştar
- sare
- piper măcinat
Mod de preparare:
Salata de morcovi, porumb si susan: Speli morcovii, îi scurgi de apă, îi dai pe răzătoarea mică şi îi storci de zeamă (pe care o păstrezi).
Ardeii curăţaţi de cotoare şi seminţe îi tai cubuleţe. Incingi într-o tigaie 150 ml ulei şi prăjeşti seminţele de susan la foc mic, până încep să îşi schimbe culoarea.
Amesteci într-un castron morcovul ras, cu porumbul dulce, cubuleţele de ardei şi seminţele de susan prăjite.
Intr-o ceşcuţă amesteci zeama de la morcov cu uleiul rămas, zeama şi coaja de lămâie şi muştarul.
Torni sosul în castronul cu morcov şi celelalte ingrediente, potriveşti de sare şi piper şi le amesteci bine pentru omogenizare.
Consumi salata imediat.
Pofta buna!
Sirop de sfeclă roșie pentru anemie
Sirop de sfeclă roșie pentru anemie: Remediu natural pentru creșterea nivelului de fier. Sfecla roșie este cunoscută pentru conținutul său bogat în fier, vitamina C și antioxidanți, fiind un remediu excelent pentru combaterea anemiei. Siropul de sfeclă roșie este ușor de preparat acasă și ajută la îmbunătățirea producției de globule roșii și la creșterea energiei. […]