Salată de morcovi, rubarbăr si nectarine
PrinteazaO reteta de salata de morcovi, rubarbar si nectarine din: morcovi, rubarbar, ulei de masline, seminte de coriandru, vin alb sec, miere, sare si piper.
- 4 morcovi
- 4 tije de rubarbar
- 4 nectarine
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingurita seminte de coriandru pisate
- 2 linguri vin alb sec
- 1 lingura miere
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spălaţi morcovii şi nectarinele, curăţaţi de coajă morcovii şi rubarbărul de pieliţa roşcată. Tăiaţi în cubuleţe rubarbărul şi nectarinele, puneţi-le într-un castron. Adăugaţi morcovii raşi.
Bateţi într-un castron mierea, uleiul, vinul, sarea, piperul şi coriandrul. Când amestecul este omogen, turnaţi-l peste ingredientele din castron şi amestecaţi-le. Ţineţi salata la rece înainte de servire.
Salată de morcovi, rubarbăr si nectarine
Pofta buna!