Pancakes cu Acai din: faina integrala, praf de copt, sare, miere, lapte de migdale, ou, ulei de cocos, pulbere de acai, fructe. Această rețetă îți va transforma micul dejun într-o adevărată experiență culinară, combinând savoarea clasică a pancakes-urilor cu beneficiile nutritive ale fructului de acai. Urmează pașii simpli de mai jos pentru a te bucura […]
Salata cu mozzarella – reteta usor de preparat
PrinteazaSalata cu mozzarella din: morcov, mozzarella, broccoli, usturoi, rosii cherry, masline, maioneza, sare, piper.
MOZZARELLA – brânză italiana moale, uşor sărată, de culoare alba, asemănătoare caşului dulce românesc. Este excelentă pentru salate, sandvişuri, pizza, lasagna şi cu paste sau cu roşii şi busuioc.
Se poate prăji şi la grătar. Se vinde de obicei ţinută în zer. Se găseşte în mai multe variante, în funcţie de laptele din care este preparată: lapte de bivoliţă, sau vacă.
Ingrediente:
- 1 morcov
- 1 cutie mică mozzarella bilute
- 1 broccoli
- 2 căţei de usturoi
- 250 g roşii cherry
- 1 cutie mică de porumb
- câteva măsline negre
- circa 200 g maioneza
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli legumele. Broccoli îl rupi bucheţele, roşiile le tai în două, morcovul îl dai pe răzătoarea cu găuri mari, iar usturoiul îl zdrobeşti.
Amesteci toate legumele, adaugi şi mozzarella, măslinele, porumbul, circa 200 g maioneza si condimentezi. Lasî la frigider 2 ore.
Salata cu mozzarella
Pofta buna!