Salată multicoloră

Printeaza

Salată multicoloră 

Ingrediente:Salata multicolora

  • 3 morcovi
  • 1/4 kg fasole verde
  • 4-5 cartofi noi
  • 1/4 kg mazăre nouă curăţată
  • 150 g măsline
  • 4 ouă răscoapte
  • mărar
  • pătrunjel
  • după gust, ulei.

Mod de preparare:

Cureţi toate legumele, le speli şi le pui la fiert în vase separate, în apă cu sare. Fierbi şi 3 ouă în apă cu sare, dar le laşi 15 minute, să iasă răscoapte. Dintr-un gălbenuş fiert şi singurul rămas crud faci o maioneză.

Intr-o salatieră aşezi toate legu­mele fierte şi răcite, mărarul şi pătrunjelul tocate şi le ames­teci cu ouăle fierte şi cu maioneza. Păstrezi câteva felii de ouă pentru decor.

Salată multicoloră

Salata multicolora

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.