Salata musceleana

Printeaza

Salata musceleana din: cartofi, sfecla rosie, ardei gras, morcovi, conopida, castraveti, sos.

Ingrediente:

  • 300 g cartofi
  • 300 g sfeclă roşie
  • 200 g ardei gras
  • 200 g morcovi
  • 300 g conopidă
  • 300 g castraveţi
  • 250 ml sos vinegretă

Mod de preparare:

Salata musceleana: Fierbi cartofii şi sfecla în coajă, le cureţi şi le tai rondele pe care le aşezi în straturi alternative cu bucheţele de conopidă fiartă, morcovi fierţi şi tăiaţi ron­dele, felii de castraveţi verzi, felii de roşii şi ardei gras tăiat fideluţă.

Torni deasupra sos vinegretă.

 

Pofta buna!

 

 

Ceai de Salvie: pentru Sănătate și Relaxare

Ceai de Salvie: pentru Sănătate și Relaxare din: salvie, apa, miere, lamaie. Ceaiul de salvie, cunoscut pentru proprietățile sale medicinale și aroma sa distinctă, reprezintă o băutură ideală pentru relaxare și promovarea sănătății. Utilizată de secole în medicina tradițională, salvie aduce beneficii semnificative, inclusiv îmbunătățirea digestiei și reducerea inflamațiilor. Această rețetă simplă de ceai de salvie […]

Piept de Rață la Cuptor cu Sos de Portocale

Piept de Rață la Cuptor cu Sos de Portocale din: piept de rata, sare, piper, portocale, vin, miere, rozmarin, usturoi, otet. Este o combinație perfectă între rafinamentul culinar și gusturile autentice, care transformă orice masă obișnuită într-o ocazie specială. Această rețetă clasică, cu un aer modern, promite o experiență culinară memorabilă, unde piele crocanta de […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.