Ceai de Salvie: pentru Sănătate și Relaxare din: salvie, apa, miere, lamaie. Ceaiul de salvie, cunoscut pentru proprietățile sale medicinale și aroma sa distinctă, reprezintă o băutură ideală pentru relaxare și promovarea sănătății. Utilizată de secole în medicina tradițională, salvie aduce beneficii semnificative, inclusiv îmbunătățirea digestiei și reducerea inflamațiilor. Această rețetă simplă de ceai de salvie […]
Salata musceleana
PrinteazaSalata musceleana din: cartofi, sfecla rosie, ardei gras, morcovi, conopida, castraveti, sos.
Ingrediente:
- 300 g cartofi
- 300 g sfeclă roşie
- 200 g ardei gras
- 200 g morcovi
- 300 g conopidă
- 300 g castraveţi
- 250 ml sos vinegretă
Mod de preparare:
Salata musceleana: Fierbi cartofii şi sfecla în coajă, le cureţi şi le tai rondele pe care le aşezi în straturi alternative cu bucheţele de conopidă fiartă, morcovi fierţi şi tăiaţi rondele, felii de castraveţi verzi, felii de roşii şi ardei gras tăiat fideluţă.
Torni deasupra sos vinegretă.
Pofta buna!
Piept de Rață la Cuptor cu Sos de Portocale
Piept de Rață la Cuptor cu Sos de Portocale din: piept de rata, sare, piper, portocale, vin, miere, rozmarin, usturoi, otet. Este o combinație perfectă între rafinamentul culinar și gusturile autentice, care transformă orice masă obișnuită într-o ocazie specială. Această rețetă clasică, cu un aer modern, promite o experiență culinară memorabilă, unde piele crocanta de […]