Vitel cu Sos Gorgonzola din: carne de vitel, branza gorgonzola, smantana, unt, ulei de masline, sare, piper, frunze de busuioc. Ingrediente: 4 felii de carne de vitel (cotlet sau mușchi de vitel) 200g brânză Gorgonzola 1 cană de smântână 2 linguri de unt 2 linguri de ulei de măsline Sare și piper, după gust […]
Salată cu năut si paste
PrinteazaSalată cu năut si paste
Ingrediente:
- 2 căni năut fiert
- 1 cană paste fierte
- 2 ardei graşi (unul verde, unul roşu)
- 100 g măsline fără sâmburi
- 1 legătură pătrunjel
- 2-3 linguri ulei de măsline
- 2-3 linguri suc de lămâie
- 2 căţei de usturoi
- sare
- 100 g iaurt slab (opţional)
Mod de preparare:
Salată cu năut si paste: Năutul, pastele, măslinele, ardeiul tăiat felii şi pătrunjelul tocat mărunt se pun într-un bol. Căţeii de usturoi se mărunţesc bine şi se încorporează cu uleiul, sucul de lămâie şi un iaurt slab.
Se obţine un sos care se amestecă cu salata şi se condimentează cu sare după gust.
Poftă bună!
Pui cu Busuioc și Roșii – Savoare Italiană în Propria Bucătărie
Pui cu Busuioc și Roșii – Savoare Italiană în Propria Bucătărie din: piept de pui, ulei de masline, usturoi, rosii cherry, busuioc, parmezan. Puiul cu busuioc și roșii este un fel de mâncare inspirat din bucătăria italiană, bogat în arome și ușor de preparat. Iată cum să-l pregătești: Ingrediente: 4 bucati piept de pui deschise […]
Mușchi de Porc Fript – Rețeta Perfectă pentru Ocazii Speciale
Mușchi de Porc Fript – Rețeta Perfectă pentru Ocazii Speciale din: muschi de porc, ulei de masline, usturoi, cimbru, sare, piper, vin rosu. Descoperă cum să pregătești un mușchi de porc fript la perfecție, o rețetă clasică, perfectă pentru orice ocazie specială. Simplă, dar impresionantă, această rețetă transformă o masă obișnuită într-un festin memorabil. Ingrediente: […]