Salată de năut cu peşte

Printeaza

O reteta de salata de naut cu peste din: file de peste, naut, bame, rosii cherry, fasole verde, masline, ulei de masline, busuioc, piper si sare.

Ingrediente:

  • 300 g file de peste
  • 200 g naut
  • 100 g bame
  • 4 rosii cherry
  • 100 g fasole verde
  • 100 g masline
  • 4 linguri cu ulei de masline
  • busuioc
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Lasă năutul peste noapte la înmuiat. Fierbe-I în apă cu sare 30 de minute. Strecoară-I şi ţine-l la temperatura camerei ca să se răcorească, între timp, curăţă bamele de codiţe şi fierbe-le un sfert de oră în apă cu puţin oţet. Separat, fierbe câteva minute fasolea verde.

Intr-un castron, amestecă năutul fiert, bamele, fasolea verde, măslinele, încorporează uleiul de măsline şi potriveşte de sare şi piper.

Pune deasupra roşioarele tăiate în jumătăţi, fileurile de peşte rumenite în tigaie şi decorează cu busuioc.

Salată de năut cu peşte

Pofta buna!

 

 

2 comentarii

  1. Nu stiu cum altii pot manca naut, eu pur si simplu nu pot

  2. Este bun, doar sa stii sa-l condimentezi cat trebuie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.