Salata nemteasca

Printeaza

Salata nemteasca 

Ingrediente:Salata nemteasca

  • 500 g cartofi fierţi tăiaţi rondele
  • 3 cepe tăiate peştişori
  • 2 legături de ridichi tăiate rondele
  • 5 cremvuşti fierţi tăiaţi rondele
  • 5 felii de şuncă tăiată fideluţă
  • 200 g smântână

 

Mod de preparare:

Se face o maioneză din trei gălbenuşuri cu ulei Bunica, piper, delicat şi sare.

Se amestecă toate la un loc, iar la final, se ornează cu ridichi şi verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.