Salată norvegiană cu caşcaval
PrinteazaSalată norvegiană cu caşcaval: caşcaval, cartofi, ouă, linguri făină, piept de pui, ulei, sare, piper, cimbru, pesmet, morcovi, gogoşar, linguriţă muştar picant, salată verde.
- 250 g caşcaval
- 2 cartofi
- 4 ouă
- 3 linguri făină
- 1 piept de pui potrivit ca mărime
- ulei pentru prăjit
- sare
- piper
- cimbru
- pesmet
- 2 morcovi
- 1 gogoşar
- 1 linguriţă muştar picant
- salată verde
Mod de preparare:
Tai în felii pieptul de pui, pe care le presari cu sare şi piper şi le ungi cu puţin ulei. Pui cartofii să fiarbă, apoi îi cureţi, îi zdrobeşti cu furculiţa şi îi amesteci cu caşcavalul ras, cu un ou crud, cu sare şi piper.
Fierbi şi morcovii şi îi tai bucăţele mici, la fel şi gogoşarul crud. Pregăteşti buletele de caşcaval, le treci prin ou şi pesmet şi le prăjeşti. Apoi baţi ouăle pentru şniţel, pui sare, piper şi muştar.
Pieptul de pui, feliat, îl dai prin făină amestecată cu pesmet şi îl prăjeşti în ulei încins. Serveşti pieptul de pui cu salată, cu bulete de caşcaval şi cu legume asortate.
Salată norvegiană cu caşcaval
Pofta buna!
Salata asta merita incercata