Salată cu nuci şi ciuperci
PrinteazaO reteta delicioasa de salata cu nuci si ciuperci din: cartofi, supa de legume, salata verde, ciuperci, usturoi, otet balsamic, ulei, unt si miez de nuca.
- 1 cartof mic
- 150 ml supă de legume
- 150 g salată verde
- 200 g ciuperci
- 1 cătel de usturoi
- 2 linguri otet balsamic
- 3 linguri ulei
- 1–2 linguri unt
- 50 g miez de nucă
Mod de preparare:
Curăţati cartoful, îl tăiaţi în cuburi şi îl puneţi la fiert pentru 10 minute, în supa de legume. Scurgeţi cubuletele de cartof, le pasaţi şi le amestecaţi cu supa, uleiul, usturoiul zdrobit şi otetul. Mixaţi până obtii un sos gros.
Curăţati ciupercile, le tăiaţi în felii şi le căliţi în unt, timp de 5 minute, întorcându-le pe toate părtile. Aşezaţi în salatieră salata verde tăiată în fâşii, ciupercile şi jumătăti de miez de nucă, apoi turnaţi sosul.
Salată cu nuci şi ciuperci
Pofta buna!