Salată oltenească cu carne de miel

Printeaza

Salată oltenească cu carne de miel

Ingrediente:Salată oltenească cu carne de miel

  • 3 castraveţi verzi
  • 4 ardei graşi
  • 150 g roşii
  • 300 g carne de miel friptă
  • 3 foi ceapă verde
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri oţet
  • 2 castraveciori acri
  • 2 ouă
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Castraveţii verzi se curăţă, se taie felii şi se sărează.

Se storc şi se amestecă carnea de miel tăiată felii, ardeii graşi tăiaţi julien şi cu mărarul şi ceapa tăiate mărunt, apoi se amestecă cu ulei, oţet, sare şi piper.

Se aşază într-o salatieră şi se garniseşte cu felii de roşii curăţate de coajă şi seminţe, castra­veciori acri tăiaţi rondele şi sferturi de ouă fierte tari.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.