Salata orientala de iarna

Printeaza

Salata orientala de iarna din: cartofi legume, oua, ceapa, andive, masline, vinegreta, sare, piper.

Ingrediente:

  • 200g cartofi fierti
  • 300g legume fierte (conopida, telina, morcov, mazare verde, fasole verde sau uscata)
  • 2 oua fierte tari
  • 1-2 cepe
  • 2-3 andive
  • 15-20 masline
  • 6 linguri vinegreta
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Salata orientala de iarna: Cartofii, telina, morcovii, patrunjelul, ceapa si ouale se taie in rondele.  pun intr-o salatiera, se adauga conopida desfacuta in buchetele mici, mazarea, fasolea verde taiata in bucatele si maslinele, se sareaza, se pipereaza si se amesteca usor cu vinegreta.

decoreaza cu andive taiate pe lung, sub forma de corabioare.

 

Pofta buna!

 

 

 

Rolul Probioticelor în Menținerea Sănătății Digestive și Imunitare

Rolul Probioticelor în Menținerea Sănătății Digestive și Imunitare. În ultimii ani, atenția acordată sănătății intestinale și impactul acesteia asupra stării generale de sănătate a crescut semnificativ. Un element cheie în acest context este rolul probioticelor, considerate adesea “bacterii bune”, esențiale pentru menținerea unui sistem digestiv sănătos. Probioticele sunt microorganisme vii care, atunci când sunt consumate […]

Saramura de Biban: Savoare Tradițională Românească

Saramura de Biban: Savoare Tradițională Românească din: bibani, rosii, ardei grasi, usturoi, patrunjel, suc de lamaie, ulei de masline, apa, sare, piper, boia dulce. Descoperiți gustul autentic al tradiției românești cu această rețetă simplă și delicioasă de Saramura de Biban. O preparare culinară plină de istorie și aromă, perfectă pentru o masă îmbelșugată în familie. […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.