Salata de sfecla cu oua din: sfecla, oua, cascaval, iaurt, marar, usturoi, sare. Ingrediente: 4 sfecle gata fierte 10 ouă prepeliţă 50 g caşcaval ras 200 g iaurt bine scurs 1/2 legătură mărar un căţel usturoi sare Mod de preparare: Se pun ouăle la fiert şi se taie sfecla folosind mănuşi. Se dă caşcavalul pe […]
Salata de oua cu iaurt din: oua, ceapa verde, iaurt, maioneza, sare, piper. Ingrediente: 4 oua fierte o legatura ceapa verde 150 ml iaurt bine scurs 100 g maioneză de casa sare piper alb Mod de preparare: Ouăle fierte se taie cubulete si se pun într-un castron. Se taie ceapa verde 5i se adaugă. […]
Salata calda cu oua si cartofi din: cartofi, praz, oua, ceapa, maioneza, mustar, sare, piper. Ingrediente: 3-4 cartofi mari 1 fir de praz 3 ouă fierte 1 legătură ceapă verde 3 linguri maioneză 1 lingură muştar Dijon piper negru măcinat sare Mod de preparare: Fierbe cartofii în coajă. Cel mai bine ar fi să […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.