Salată de ouă cu castraveciori in otet

Printeaza

Salată de ouă cu castraveciori in otet

Ingrediente:

  • 8 ouă fierte (tari)
  • castraveţi în oţet
  • maioneză
  • 200 ml smântână
  • sare
  • piper
  • 2-3 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

Salată de ouă cu castraveciori in otet: Amesteci maioneza (făcută din 2 gălbe­nuşuri crude şi unul fiert) cu 200 ml smântână.

In sosul obţinut, adaugi castraveţii acri tăiaţi cubuleţe mici, cei 2-3 căţei de usturoi pisaţi, sare şi piper după gust.

Omogenizezi, apoi intro­duci ouăle fierte tăiate jumătăţi. Laşi la rece cel puţin 1 oră înainte de a le mânca.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.